EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Friday, January 6, 2012

Sahabat Baru CAR

Iklil Imran (Iklil)
CAR#282
Faizul Siamat (Joe)
CAR#283

Ok geng sahabatku..mari kita berkenalan ngan sahabat baru kita ni..satu tu junior..dan lg satu tu senior..woohoo

Adik Iklil ni memang mewarisi darah larian dari emaknya ni..sebab adik Iklil ni merupakan anak pada sahabat kita iaitu Cik Kak Fatahah Qasim..so bagusla kalo dari kecik dah diajar cara hidup yg sihat..walaupun terpaksa "azab" sket sebab kena lari n bangun awal pagi..hehe takpe2 yg penting badan sihat..nampaknya makin ramai dah sahabat CAR kita dari golongan super junior ni..bagus2..walawehhh..

Dan Bro Joe tu memang sah2 la pelari tegar lah..maybe kebanyakan korang dah kenal ngan bro Joe ni..tak kisahla kenal ke tak ke..so pasni kita kenal2 lah ye..

Apa2 pun selamat datang & terima kasih kita ucapkan pada mereka berdua..semoga bertambah meriah lg komuniti & keluarga CAR ni menggegar dunia larian seantero duni..woohoo

Sekian..

2 comments:

Pezol Stylez said...

yeahh...dah masuk team CAR..selamat berkenalan k

AYAM WORLD..!!!!! said...

yup welcome pezol..!!!!

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"