EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Wednesday, July 29, 2009

Sahabat Baru CAR

WELCOME TO THE CLUB..!!!



Azali Abdullah (Mr Cool)
CAR#41




Hazaliza Mat Zean (Running Mom)
CAR#42




Samsudin Pardi (Din Rescue)
CAR#43




Mohd Shezul Shaheen (Boboy)
CAR#44


Ok kengkawan semua, nie lagik 'sahabat2' baru yg dah pon secara rasmi menjadi ahli keluarga CAR..walaupon sebenarnya dorang nie dah lama bersetuju..tapi pakcik je yg lambat nak publish dorang kat blog nie..sori arr..huhu

Yang dua orang kat atas tuh (CAR#41 & CAR#42) rasanya pakcik takyah perkenalkan lagi la..coz dorang berdua nie memang famous sangat2 dlm dunia larian/marathon kat Malaysia nie..dan rasanya korang pon memang kenal sesangat dengan dorang berdua kan kan kan..hehe apa2 pon terima kasih bebanyak pada dorang berdua kerana sudi menjadi sebahagian ahli keluarga CAR..dan selamat datang diucapkan..

So yg dua yg berikutnya tuh (CAR#43 & CAR#44)mungkin korang tak penah jumpa kot..coz dorang nie jarang mengambil bahagian dalam acara larian..tetapi amat aktif dalam bidang dorang masing2..mcm Bro Din Rescue tuh dia aktif sebagai penyelamat kolam..ala lebih kurang life guard mcm dlm siri tv Baywacth tuh..memang expert dlm berenang..ckp jer style ape..semua selamba jer Bro Din nie buat tanpa byk masalah..so kalo ada kengkawan yg mau belajar berenang bolehla berjumpa atau berhubung terus dengan beliau..so sesuai sangatla coz kita dah lantik dia sebagai 'Kapten' bahagian berenang..dan si Boboy tuh plak..amat aktif dlm acara Track..so senang ckp dia nie memang sprinter la..hajat hati cita2 memang nak bertarung dengan Usain Bolt katanya..tp kalo tak dapat fight ngan Usain Bolt fight ngan Husain Bot pon ok gak..huhu so terima kasih bebanyak gak coz sudi menjadik sebahagian ahli keluarga CAR..

Selamat datang kepada mereka semua ke dalam keluarga "Chap Ayam Runners"

3 comments:

haza said...

Alamak, nama penuh salah ejalah, Hazaliza Mat Zean. Terima kasih sebab sudi jemput saya ke famili chap ayam.

AYAM WORLD..!!!!! said...

o yer ker..alamak salah 'teka'lak..hehe ok2 skang gak saya tukor eekk..sori arr mom..hehe anyway sama-sama..

mohamad azmi said...

senang ke nak jadi member chap ayam ni?
kagum dgn team you all :)

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"