EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Wednesday, February 3, 2010

Anugerah Pelari CAR Paling Tegar 2010


CARTA DIKEMASKINI SETAKAT 01HB FEBRUARI 2010

SYARAT-SYARAT PERTANDINGAN
KATEGORI - LELAKI
KATEGORI - WANITA

Ok geng..sepertimana yg dijanjikan..so far inila carta terkini yg dah aku kemaskinikan..so kedudukan 3 teratas aku letakkan skali kat atas setiap carta..so korang leh tgk so far siapa yg mendahului..carta ni aku akan upload di blog nie setiap sebulan sekali..cam tak praktikal lak kalo nak upload seminggu sekali..huhu so kalo nak tgk carta ni..aku ada buat menu khas kat tepi blog..so korang juz refer kat situ jer..

So pada sahabat2 yg info dorang ada tertinggal dlm carta nie contohnya..cam dia ada join larian tp aku tak masukkan dan kemaskinikan dlm carta ni..sila bgtau aku yer..email or sms pon bleh..iala agak mustahil la kalo aku leh dpt suma info psl korang lari kat mana..so aku amik mana yg aku sempat..kalo tak sempat tu korang ingatkan aku la..maklumla aku ni manusia biasa..huhu

Ok harap korang 'jujur' la dlm pertandingan ni la..iala takkan korang nak 'menipu' kot..haha pasal hadiah don wory..so far yg nyatanya pemenang ni sok akan dpt trofi, sijil penghargaan serta sebuah trofi pusingan..so nanti kat trofi pusingan tuh kita akan abadikan nama pemenang setiap tahun..dan INSYALLAH..kita akan cuba adakan hadiah sampingan..maybe wang tunai ker..voucher ker..atau pakej melancong ker..haha tp itu bergantung pada sponsor..tp kita akan cuba buatkan habuan hadiah tuh selumayan mungkin..huhu

Ok geng..selamat berjuang..


p/s : perhatian..gambar trofi kat atas tuh bukanlah rupa sebenar trofi yg bakal dimenangi..ianya hanyalah sekadar gambar hiasan..harap maklum..

5 comments:

Haza said...

Wah, ini sangat memotivasikan! Terutama time2 lemau & malas.

zulhassan said...

aku tak layak dah tahun ni...

Diket said...

At least kalau tiap2 minggu masuk race, kena berbaloi-baloi dgn modal yg dah dikeluarkan. Boleh jadi ayam togel beb :)

mam said...

perghh... KakJ jauh di depan tuuu.. sesapa pon tok leh kejor.. huhuu... camni aku nk masok yg 204km tuu lah... hehee

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"