EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Thursday, February 11, 2010

Registration Online : CAR Family Run 2010

Chap Ayam Runners bakal menganjurkan larian untuk julung-julng kalinya pada:

Tarikh: 18 April 2010 (Ahad)
Masa: 7.30 pagi
Tempat: Lake Garden, Kuala Lumpur
Yuran: RM 30
Penyertaan: Hanya terbuka kepada SAHABAT CAR & Beberapa pelari jemputan khas SAHAJA

Tarikh Tutup Pada 31hb Mac 2010 atau 200 Penyertaan Pertama mana yang lebih dulu!!

Diharap ia bakal mendapat sokong tidak berbelah bagi dari sahabat semua. Dan diharap dapat diwar-warkan kepada sahabat-sahabat yg lain mengenai larian ini. Terima Kasih!

Maklumat lanjut: serta borang pendaftaran boleh emailkan terus kepada :-
chapayamrunners@yahoo.com.my


serta usulkan maklumat peribadi seperti berikut:-
Nama, i/c no, telefon, alamat, kategori, saiz t-shirt dan CAR ID (jika ada)

Pembayaran boleh di bank-in kepada: Irina Ramli (CIMB Acc. no: 12240076997528).

Come back for updates! :D


Kemaskini: 10 Februari 2010

Senarai check list AJK Family Run Chap Ayam Runners. Larian bakal diadakan pada 18 April 2010. Semua yang telah sanggup menjadi leader dalam perkara di bawah diminta melantik pembantu dalam family CARs agar semua dapat menyumbang ke arah menjayakan event ini. Sila lapor kepada Ketua Reban atau Timbalan Ketua, jika ada masalah yang berbangkit. Diharap semua boleh memulakan tugasan masing-masing.

checklist : AJK dan tugas-tugas hakiki: Klik sini!


28 comments:

jue said...

congrats for CAR Family Run 2010. saya tak kira samada dijemput atau tidak tapi tetap datang rempit kau2 & sokong kau2...... heheheee :D

saya suka dengan itu Gong Xi Fa Cai ponya banner. dalam ang pau ada berapa $$$$$ ????? :)

zulhassan said...

walaupun aku dalam alam pertapaan sekarang ni tapi korang punya hal aku rela keluar dari gua hikmah aku ...

CAR1 said...

jue..dlm itu ang pau takda $$$$..ada medal saja..!!hehehe

zul..hang mesti kuar dari pertapaan..ckp jer ngan tok guru hang..mintak cuti dari bertapa jap..ni panggilan khidmat reban..!!huhu

Haza said...

Akak mau jaga water station atau jadi timekeeper atau jurugambar tarak tauliah, buleh?

ramlan said...

sape yang ikhlas tolong larian ni...jasamu dikenang, tuhan akan membalas nyer coz menjadikan manusia lebih sihat.....segalanya

ramlan said...

ekk lupe nak jawab haza....memang dialukan. CAR lum ada lagi photographer tu...silakan

CAR1 said...

ok kak haza confirm jdk photograper..hehe so KR masukkan nama kak haza as a fotograper arr..tq kakak ku..!!huhu

Anonymous said...

vrommmm..!! yeahh para sahabat xda diskaun yuran pendataran ke bro.. hehehee

CAR 94 said...

wah .. x sabaq nk tunggu ni ... ni dh start bt kena buat tiap2 tahun la lepas ni ...

June Malik said...

medal semua lari dapat ke ada time? if ada time habislah semua lari laju2 ...

CAR1 said...

vroomm...tp diskaun takde la bro..lgpon ini acara 'tertutup'..kalo opn konpom ada diskaun..hehe
memang plan nak buat annual event..INSYALLAH..
kak june don wory..suma dpt medal..medal yg terbaik nya kita design..cukup puas hati..lebih dari tuh la..hehe

June Malik said...

volunteer dpt medal? hehe tak sure nak lari ke nak volunteer !

CAR1 said...

volunteer tak sure lg la kak dpt medal ker tak..kena tanya Tuan Ketua Reban dulu..hehe

Naughty Adam said...

sedia menyertai... yok!!!

zulhassan said...

sedia jaga air...

CAR1 said...

zul..hang mana leh jaga air..hang ada tugas lain yg lebih mencabar..haha

Ara Boy said...

De Slowmoverz pun sedia untuk berkokok..nice idea indeed to organise a family run....ALL the Best....!!!

CAR1 said...

thanks bro..!!

June Malik said...

hhah usik jer, insyaallah if tak lari pun i will go to get to know the gang :) CAR83

CAR1 said...

hehe..eemm memang time kita nak wat as a good place utk bersuai kenal ngan geng2 CAR yg lain..coz ada yg masih tak kenal antara satu sama lain lg..tu sebab kita nak kalo leh suma geng CAR join..COMPULSORY..!!kalo leh la..hehe

Rozmi @ Amin said...

Memandangkan aku dijangka habis kursus time tu, boleh la boh nama jadi photographer..janji dapat medal + t-shirt haha..

June Malik said...

kak june volunteer give out medallah boleh?? heheh

CAR1 said...

bro rozmi..eemm cantek gak cadangan tuh..boleh dipertimbangkan..hehe
kak june..ni konpom tak mau lari la ni yer..mau jdk volunteer jer..hehe ok kak june no prob..kawtim..!!

June Malik said...
This comment has been removed by the author.
June Malik said...

confirm tak lari, nanti berserabut hehe but kak june volunteer buat kerja lah .. saja nak pergi kenal dengan adik, abang and kakak dalam CAR, tapi rasanya probably kak june dlm golongan paling "kakak" hahah

ramlan said...

selamat tengahari kakak sambil tunduk hurmat

CAR1 said...

eem tak kisah kak..jdk volunteer ke lari ke..yg penting akak datang..so leh kenal2 lg ngan geng2 CAR yg lain ye tak..hehe

June Malik said...

ramlan tengahari kat kak june ke? hehe selamat tengahari to you too :) tunduk kembali :) hailmy, yep i will be there to help. nanti bagi duty!

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"