EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Tuesday, December 29, 2009

Mesyuarat Pertama Chap Ayam Runners

UPDATE - 31 Disember 2009

PEMBERITAHUAN & PERINGATAN..!!

AGENDA MESYUARAT
02:30 Petang - 03:00 Petang
- Pendaftaran
- Masuk Ke Dalam Dewan
- Majlis Dimulakan

03:00 Petang - 04:50 Petang
- Bacaan Doa
- Powerpoint Presentation
- Ucapan Alu-Aluan Dari Pengerusi / Presiden
- Upacara Khas Pembukaan Mesyuarat
- Mesyuarat Dimulakan Dengan Pembentangan Usul Oleh Setiausaha
- Usul Perlantikan AJK Baru Bagi Sesi 2010-2013

04:50 Petang - 05:00 Petang
- Pembentangan Dan Perbincangan Usul Tamat
- Sesi Memotong Kek Ulangtahun
- Mesyuarat Ditangguhkan Secara Rasmi
- Sesi Bergambar

05:00 Petang - 06:00 Petang
- Jamuan Ringan

SENARAI TUGASAN
Tempahan Tempat Mesyuarat - Presiden
Hebahan & Jemputan - Setiausaha
Design Grafik / Header - Presiden
Back Drop / Banner - Presiden / Azhar Azizi(P)
Jamuan - Setiausaha
Pendaftaran - Irina Ramli & Suhailywati Ramli
Surat Kepada Bahagian Keselamatan UM - Presiden
Parking Kereta - Fazli Abu Bakar
LCD / Projektor & Laptop - Fazli Abu Bakar / Azhar Azizi (P)
PowerPoint Presentation - Nazib Ngainin
Tempahan Kek - Suhaimi Sulaiman
Susun Atur Dewan - Setiausaha / Abdul Azri (P)
Pengacara Majlis - Idaizumi Othman / Siti Sarah Sulani (P)
Pencatat Minit Mesyuarat - Irina Ramli
Jurugambar - Farhanah Mohamad Khatib
Bacaan Doa - Kamarul Faizal Tajaruddin
Helaian Aturcara Majlis - Suhailywati Ramli & Hasfiza Ramley

Di atas adalah serba sedikit mengenai senarai tugasan dan agenda perjalanan mesyuarat..perjalanan agenda mesyuarat mungkin berubah mengikut kesesuaian..dan apa yg penting pada mesyuarat ini nanti..diharap sahabat2 dapat memberikan seberapa banyak cadangan, pandangan, penambahbaikan atau apa saja pada mesyuarat ini..demi untuk menambahbaik serta memantapkan dan memeriahkan lg Chap Ayam Runners..sebarang cadangan, pandangan, penambahbaikan atau apa saja yg dikemukakan kita akan cuba bincangkan bersama serta diputuskan pada mesyuarat ini juga melalui undian..

Dan untuk sesi jamuan..kita memang ada menyediakan beberapa sajian ringan (kuih 2 jenis & meehon goreng serta teh/kopi) untuk yg hadir selepas mesyuarat berakhir..tetapi jika ada dikalangan sahabat yg ingat membawa sedikit juadah kuih muih atau apa saja (pot luck) untuk dikongsi bersama..kami amatlah menghargai dan berbesar hati menerimanya serta mengalu-alukan anda untuk berbuat demikian..

Jika ada sebarang pertanyaan mengenai mesyuarat ini..bolehlah menghubungi terus CAR2 Presiden 019-322 5011 atau CAR1 Mohd Hailmi 012-637 1989..jadi jgn lupa temujanji kita Sabtu ini..berjumpa kita Sabtu ni di Rumah Universiti, Universiti Malaya, Lembah Pantai, Kuala Lumpur..jam 3 petang..anda digalakkan hadir awal..

Sekian..terima kasih..


Surat Kebenaran Masuk dari Pengarah Keselamatan UM


Pelan Lokasi ke Rumah Universiti, Uni. Malaya

(tempat berlangsungnya Mesyuarat Pertama Chap Ayam Runners)

-----------------------------------------------------------------

Ketua Reban a.k.a CAR2 Melancarkan Aksi Berani!

31 Disember 2009
Dengan tinggal berapa jam dari sekarang, Mesyuarat Pertama Chap Ayam Runners bakal berlangsung!

Pada mulanya mesyuarat yang dijangka hanya bakal berlangsung di bawah pokok mahupun di kedai kopi, tidak semena-mena melangkah diluar jangkaan apabila bakal diadakan didewan yang ditempah khas di Rumah Universiti, Universiti Malaysia. Ini adalah sumbangan ihsan dari sahabat CAR sendiri yang memungkinkan terjadi keadaan yang tak dijangkakan ini. Jutaan Terima Kasih pada penyumbang samada berbentuk modal, keringat, buat pikiran dan sebagainya. Chap Ayam Runners sangat terhutang budi!

Dengan para petugas-petugas makin tak senang duduk menyiapkan dan memikirkan segala persiapan sehingga ke saat akhir untuk memastikan kelancaran mesyuarat untuk julung kalinya ini.

Ketua Reban seperti yang dikenali sahabat CAR dan sahabat luar, mempunyai satu daya dan kemampuan melakukan perkara yang diluar dugaan. Kali ini, beliau yang bak "wira bola sepak sukan sea yang mengalahkan vietnam" telah melakukan aksi secara solo dimana paras tahap "selamba badaknya" tidak dapat dibendung lagi, apabila beliau dengan penuh tanggungjawabnya telah menghantar surat jemputan kepada 2 syarikat surat khabar Melayu Ulung di Malaysia iaitu Berita Harian dan Kosmo untuk sama-sama menyertai Mesyuarat Kali Pertama Chap Ayam Runners nanti.

Tahap Keselambaan badak beliau, amatlah kita puji....huhuhu

Perbualan telefon bersama ketua reban dipetik seperti berikut:-

"Seandainya pihak akhbar berkelapangan dan sudi hadir nanti, Ketua reban akan dihubungi"
Jadi sebagai makluman pada sahabat yang bakal tersiar gambarnya diseluruh Malaysia, seandainya ada reseki. huhuhu! Sebagai langkah persiapan supaya "muka tak kelihatan pecah" seandainya tersiar diakhbar nanti bolehlah melaram dan make-up tebal2. Melaram pada hari tersebut adalah tidak dilarang!

Berikut adalah surat jemputan kepada 2 akhbar tersebut yang difaks oleh ketua reban


18 comments:

CAR3 said...

Kerja yang baik dari orang kuat kita CAR1 dan CAR2 serta rakan2 lain...

Tahniah! semoga perjalanan meeting ni akan lancar dan selancarnya..

Selamat semua...amin...

- Meeting Untuk Kesihatan -

CAR1 said...

INSYALLAH..akan berjalan lancar..kerja kuat dari semua sahabat nie..huhu

CAR39 said...

go go go divisyen CHAP AYAM RUNNERS.. kelab bakal mengegar 1 tanah malaya.... heheeh..

CAR1 said...

mak aii..!!dasat tul kreban..betul2 dia nak panggil akhbar buat liputan..ni yg wa suspen ni wehh..!!huhu eemm krishnan adidas ada jemput tak..??

ramlan said...

Mari kita sama-sama menjayakan mesyuarat ni, tak kira sumbangan besar ke sikit. Korang hadir pun dah kira menyumbang yang penting kumpulan CARs ni berjaya sebagai satu komuniti atau macam sebuah keluarga yang harmoni. Bukan nak kejar naik podium tapi yang penting happy dan bersama serta bantu membantu antara satu sama lain. CARs tidak memilih bulu dan darjat, semuanya sama - kita serupa hi hi hi.

" C.A.R's 39 " said...

ahhahah.. betol pe dikatakan mr kreban... ajak MR Krishnan sekali.. boleh menambahkan idea-idea nie... klau pihak media datang.. mau berkokok para-para sahabat yang lain.. heehehe...divisyen Chap Ayam Runners 1 malaysia, kita sahut saranan PM kita.. mana tau YB nk trun pula ker.. (-_^)

Anonymous said...

Oh my goodnеss! Amazing articlе duԁe! Мanу thаnks,
However I am going through prοblеms wіth yοur RSЅ.
I ԁon't understand why I can't subѕcrіbе to it.
Is there anybodу havіng identicаl RЅS pгoblems?
Anyboԁy who knoωs the answer will you κindly
геspond? Thanks!!

Ηегe іs my site ... galaxys3.fr
Take a look at my web blog ::

Anonymous said...

Today, Ι ωеnt tο the bеach ωith mу childгen.

I found а sea shell and gаvе іt to my 4 yeaг olԁ daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She ρut the shell to her
ear and screameԁ. There waѕ a heгmіt cгab
іnѕiԁe anԁ it pinched her
ear. Shе never ωаnts to go back! LoL I know thіs iѕ totаllу off toρic but I haԁ
to tеll someоne!

Feеl free to ѕurf to my web blog .
..
Also see my webpage ::

Anonymous said...

Howdy! This blog post couldn't be written much better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I will send this post to him. Pretty sure he's going to have a grеat read.
Τhanκ you for sharing!

Also visit my homepage ... http://www.vapornine.Com/
Have a look at my web-site

Anonymous said...

I just like the valuаble information you pгoνide to your articles.

Ι will bοoκmaгκ your blog and takе a looκ
at agaіn herе frequently. I'm rather sure I'll lеarn mаny neω stuff prοper right here!
Good luck foг the folloωіng!

Here is my page - samsung galaxy S3
Also visit my site ...

Anonymous said...

Hey! This pоst сouldn't be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

Feel free to surf to my site ... vpa
Take a look at my web blog :

Anonymous said...

Why uѕers still make use of to read neωs papeгs when
in thіs technologіcal globe all іs аccesѕible on nеt?


Here is my page; medical transcription jobs From home
my web site: butterfly fairy images

Anonymous said...

Thanks for sharing your thoughts about inx. Regards

My blog post :: ztg

Anonymous said...

Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard
against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
Any recommendations?

Feel free to visit my weblog - zgz

Anonymous said...

Article writing is also a excitement, if you be familiar with afterward
you can write if not it is difficult to write.


Look at my site; 10 000 followers on twitter

Anonymous said...

Way cool! Some extremely valid points! I appreciate
you writing this article and also the rest of the site is
really good.

Feel free to surf to my webpage ava fx

Anonymous said...

Emu Boots sale around 50%, and if you pay for two main couples of uk uggs, many surplus treats
will be offered. And recollection, they could eventually be willful Worn tedium
without situation, so how the graduate are able to do their job.
So you will get that shoes, clothes, even bags for children has become
more exquisite than before.

Also visit my blog - ヴィトン 公式

Anonymous said...

Due to various styles and colors of UGG boots and UGG shoes,
you'll be able to match your mood and your clothes. The artist material moisture from feet, ensure that it stays cold and dry. And utilization in the preserving stratum inside the knock-off is sometimes a easy preventative pelage - not the actual authenticated guy that can conflict users; the assembly is her toes when her vernacular users of sea boots check in the U.

Feel free to visit my webpage :: アウトレット coach

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"