EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Friday, December 4, 2009

Sahabat Baru CAR

Abd Malek Abd Kadir (Uncle Malek)
CAR#73

Mohd Syahidan Alias (Edan/Kakirunner)
CAR#87


Ok sahabat semua..aku rasa tak perlula aku nak perkenalkan lg dua orang sahabat 'power' kita nie..

Yang kat atas tuh..maybe korang perasan tp tak tau nama kot..CAR73 Abd Malek Abd Kadir atau Uncle Malek..aku leh katakan beliau memang dlm golongan 'elit'..walaupon dah berumur tp laju memang tak ingat..ni salah sorang sparing partner ayahanda la ni..memang slalu berada dlm kedudukan top 10 bila join larian..dan byk kali juga la berjaya menghabiskan larian dalam kedudukan podium..fuhh power tuh..!!!so kalo korang nak tau rahsia kelajuan Uncle Malek nie..jgn malu2 nanti kalo jumpa rajin2 la mulut tuh bertanya yer..Uncle Malek nie nampak je cam garang..tp bila boraknya time..peramah tak ingat la plak..huhu

Ok yg lg sorang tuh..KONPOM korang kenal kan..so aku leh katakan gak..CAR87 Syahidan Alias atau Syah/Edan/Kakirunner ni memang tergolong dlm golongan pelari 'elit' cam Uncle Malek gak td..kira dorang nie berada dlm kelas dorang yg tersendiri..so dari apa yg aku berbual ngan si Syah nie..salah satu matlamat utama beliau join CAR ni..beliau ingin berkongsi pengalaman serta pengetahuan beliau dlm dunia larian nie..iala orang 'power' kan..so sure byk ilmu pengetahuan yg terperinci..so beliau berharap pada sesiapa sahabat tak kira la dah lama atau baru berkecimpung dlm dunia larian nie..kalo ingin nak tau atau belajar teknik2 betul berlari atau yg berkaitan dengan larian..bleh la menghubungi atau berjumpa beliau..beliau memang nak berkongsi apa saja yg beliau telah belajar mengenai teknik larian yg betul dengan sahabat CAR yg lain..

So memandangkan beliau mempunyai kepakaran khas..dengan ini juga..CAR dengan sukacita nya melantik beliau sebagai "Kapten - Penasihat Khas Teknik Larian"..(sila rujuk Carta Organisasi)..so diharap sahabat2 CAR semua mengambil peluang keemasan ini bg memajukan serta mengemaskinikan lg teknik larian korang..bila dpt tenik yg betul..barula kelajuan dpt dimaksimumkan..serta risiko kecederaan dpt diminimumkan tul tak..nampaknya macam2 kepakaran yg kita dah ada dlm Chap Ayam Runners nie..so ambil la peluang ini dengan sebaik2 nya..bertuah kita berada dlm family yg meriah dan hebat ni..huhu

Apa2 pon kita mengucapkan berbanyak2 terima kasih yg tak terhingga kepada 2 orang 'pelari elit' ini..kerana sudi mau jdk sebahagian dari ahli keluarga Chap Ayam Runners..diharap dengan kedatangan mereka berdua ke dalam keluarga kita..INSYALLAH ini mampu memberikan semangat tambahan kepada sahabat2 lain untuk terus serius serta maju dlm dunia sukan larian..nampaknya bertambah la lg 'elit runners' dlm keluarga kita eekk..

Ok geng..sekian terima kasih..

p/s : pada sahabat2 yg join Singapore International Marathon ari Ahad nie..diucapkan SELAMAT BERJAYA..!!begitu juga pada sahabat yg join Salomon X-Trail Run Ahad ni gak..SELAMAT BERJAYA..!!gak diucapkan..buat yg terbaik ikut kemampuan..

3 comments:

kaki LARI said...

thanx so much abg hailmi..wah..segan plak jadi kapten..bkn nya sy bagus sgt pon..sy kongsi ape yg sy tau je..trima kasih atas kesudian menerima sy sebagai ahli CAR yg bedaftar..

thanx!

CAR3 said...

selamat datang uncle malek..

selamat datang edan a.k.a kakilari..
diharap lih kongsi pegalaman kat semua sahabat kita kat sini, terutamanya ramai rakan2 yg baru berkecimpung kat sini...

larian utk kesihatan
CAR3

AYAM WORLD..!!!!! said...

yup selamat datang..ala apa nak segan nya..kita share setakat mana yg kita tau jer..yg penting kita share yer tak..huhu anyway ur welcome..!!

Run For Health..

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"