EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Wednesday, December 16, 2009

Sahabat Baru CAR

Melissa Aliana Baharin (Nana)
CAR#95
Wan Noor Mahirah Majidin(Mahirah)
CAR#44

Ok geng semua..sesi perkenalan kembali lg..kali ni spesel sket..'ayam jantan' jaga2 ye..hehe aku rasa korang mesti penah nampak dan biasa lihat ngan dua orang 'ayam dara' yg manis nie..

Selamat datang dan berbanyak terima kasih diucapkan pada kedua2 sahabat 'ayam dara' kita nie..CAR95 Melissa Aliana Baharin (Nana) & CAR44 Wan Noor Mahirah Majidin(Mahirah)..kerana sudi mau jdk sebahagian dari ahli keluarga kita Chap Ayam Runners..

So pada korang berdua..pasni kalo join larian kat mana2..lepas lari jgn lupa cari geng2 CAR yg lain yer..so leh la kita bersuai kenal..so barula leh beramah mesra sket dan bleh mengenali ngan lebih lanjut lg..apa2 pon terima kasih dan selamat datang sekali lg diucapkan dari kami geng CAR pada korang berdua..

Ok geng..sekian..

17 comments:

CAR3 said...

Kali ni meriah rasanya...huhu!

Saya perkenal diri saya ekk..huhuh!!
Jumpa kat race nanti jgn segan2 ngan saya ekkk...huhuhu

- Larian utk Kesihatan -

ruby said...

mahir, welcome 2 d club, he3...;)

-CAR 69-

CAR3 said...

mahir....

aik...laki ker pompuan...

- Larian utk Kesihatan -

AYAM WORLD..!!!!! said...

tuh mahir..nama manja..hanya org tertentu je dibenarkan menggunakan nama tuh..haha

ruby said...

betul3... org2 tertentu shj... ;)

CAR3 said...

aku pun nak jadi geng mahir la jugak..

pasni insyaAllah..btambah mahir la
semua org kat sini

AYAM WORLD..!!!!! said...

ala ruby..dah tak jdk tertentu dah..pasni i pon nak panggil mahir gakla..haha

ruby said...

alamak mahir, sorilah, semua dah setuju nak panggil u mahir ni, he3... lain drpd yg lain... ;)

ruby said...

alamak mahir, sorilah, semua dah setuju nak panggil u mahir ni, he3... lain drpd yg lain... ;)

CAR1 said...

oohh mahir..indahnya nama tuh..hehe ish masrah lak si rambo nie kang kat aku..haha jgn mara arr mahirah..

CAR3 said...

ooo...rambo dah chop....

nampak nyer pendekar melayu kene undur hormat la....

pasal rambo punya pisau dasat wooo

CAR1 said...

rambo yg power..haha takper rambo nie takde pisau..dia ada kasut yg power..tp bkn kasut brand power la..huhu

Haza said...

Mahirah, tima kasih sebab dtg tegur akak masa akak dah terbungkang tepi jalan malam tu, hahaha. Sorry, tapi mmg nak kena berbaring barang sebentar. Dah nampak bintang.

Welkam to the reban. :)

mahirah said...

mahi, bukan mahir ye.

datox said...

Siape2 pun boleh panggil mahi.

Niway, happy to join the club :)

AYAM WORLD..!!!!! said...

alamak ruby..tuan tanah kedaung ckp bkn mahir la..mahi jer..huhu ok2 tukar2..sori arr mahi..pepon welcome..!!ish best gak panggil mahi nie..hehe

Anonymous said...

oh my gosh! CAR#44 ni aku kenal lah..pernah menaruh hati kepada beliau ni...

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"