EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Saturday, December 19, 2009

Sahabat Baru CAR

Mohd Razis Abdul Rahim (Ajis)
CAR#89
Mohd Hamdan Mohd Satar (Dan)
CAR#61

Ok geng semua..lg sesi perkenalan sahabat baru..kali ni aku nak memperkenalkan 2 org sahabat 'power' kita..actually aku tak berapa kenal sgt..so aku citer generally la eekk..huhu

CAR89 Mohd Razis Abdul Rahim (Ajis)..beliau merupakan antara geng yg aktif dlm kategori '2 alam' dan maybe '3 alam' pon ye gakla..so bab2 masuk hutan panjat gunung memang expert la..so bertambahla lg geng gunung dan geng kayuh dlm CAR eekk..selamat datang bro..

CAR61 Mohd Hamdan Mohd Satar (Dan)..beliau kira pelari tegar gakla..dan beliau merupakan rakan baik pada CAR32 Joa & CAR33 Palee..wah kalo dah berkawan ngan CAR32 & CAR33 konpom berdesup bila lari..iala CAR32 & CAR33 ni memang berdesup gak org nya..so selamat datang gak bro..

Apa2 pon aku mewakili seluruh ahli keluarga CAR mengucapkan selamat datang dan berbanyak terima kasih kerana korang sudi menjadi sebahagian dari ahli keluarga Chap Ayam Runners..semoga dengan kehadiran korang akan memeriahkan lg keluarga yg semakin 'membesar' ni..dan pasni lepas lari jgn lupa cari geng CAR..so leh kita bersuai kenal sambil 'bergosip'..haha

Ok geng..sekian..


p/s : pada geng2 yg lari kat 12km Malakoff ahad nie..SELAMAT BERJAYA PADA KORANG SEMUA..!!kalo aku takde sok..bg timing korang kat CAR16 Zaki ye..nanti aku post dlm blog..kalo tak juz taip kat cbox kat blog pon ok gak..GOOD LUCK..!!

4 comments:

arena scott saucony said...

salam....gud luck 4 2010 running events...

CAR1 said...

salam..yup 2010 bakal menjelma..tp lari tetap berjalan seperti biasa..no rest for excersice..huhu

Ajis said...

Trima Kasih,Bro yang mengUPDATEkan blog ni..smoga kita mengikatkan lagi silaturrahim antara kita menerusi geng chap ayam ni.Syok rasa tiap2 minggu jumpa walaupon belum kenal ramai lagi ahli-ahli geng ni.Salam perkenalan semua..

CAR1 said...

begitula harap2nya..lelama sok mesti dah leh kenal ngan suma geng2 lain..yup semoga ikatan silaturahim ini berkekalan..amin

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"