EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Thursday, December 17, 2009

Putrajaya 12 Hours Walk 2009

Acara : 2nd Putrajaya International 12 Hours Walk 2009
Lokasi : Dataran Putrajaya (Depan Bangunan Mahkamah)
Tarikh : 12hb & 13hb Disember 2009 (Ahad)
Masa : 08:00 Malam (12hb) Hingga 8.00 Pagi (13hb)
Catatan Masa RASMI CAR & Rakan-Rakan

KEPUTUSAN PENUH LELAKI
KEPUTUSAN PENUH WANITA

LELAKI
76 Pusingan(km) - Azlan Norul Anhar CAR31 (15th)
60 Pusingan(km) - Omar Khalif Tajaruddin CAR15 (48th)
58 Pusingan(km) - Mohd Zuhari Amat Sadikin CAR32 (54th)
48 Pusingan(km) - Nur Azhar Azizi CAR55 (105th)
46 Pusingan(km) - Ahmad Hadafi Hj Jus CAR58 (115th)
44 Pusingan(km) - Sharafi Abdullah Fauzi CAR67 (128th)
43 Pusingan(km) - Kamarul Faizal Tajaruddin CAR10 (138th)
42 Pusingan(km) - Mohd Zaini Mansor CAR17 (144th)
42 Pusingan(km) - Azhar Johari CAR6 (152nd)
40 Pusingan(km) - Tajaruddin Jasi CAR38 (160th)
39 Pusingan(km) - Mohd Zaki Mansor CAR16 (166th)
39 Pusingan(km) - Shawaluddin Mohd Nor CAR81 (170th)
33 Pusingan(km) - Mohd Fadzli Mohd Yusoff CAR33 (226th)
29 Pusingan(km) - Ahmad Baihaqi Solahuddin (293rd)

WANITA
52 Pusingan(km) - Fanim Fadzil (42nd)
49 Pusingan(km) - Che Engku Nor Amiza CAR46 (49th)
47 Pusingan(km) - Hazaliza Mat Zean CAR42 (55th)
46 Pusingan(km) - Robiyatul Munawarah Md Arif CAR69 (60th)
45 Pusingan(km) - Norashikin Subuh (63rd)
43 Pusingan(km) - Suhailywati Ramli CAR54 (73rd)
41 Pusingan(km) - Fatin Najihah Tajaruddin (84th)
32 Pusingan(km) - Irina Ramli CAR36 (121st)
32 Pusingan(km) - Hasfiza Ramley CAR37 (124th)
27 Pusingan(km) - Wan Noor Mahirah Majidin CAR44 (163rd)


TAHNIAH BUAT SEMUA..!!dan terima kasih gak buat geng2 yg tak join tp sanggup turun pada malam tuh untuk memberi sokongan pada geng2 yg 'berjalan saja2'..korang memang sporting..walaupon ni bkn event larian..tp korang sanggup gak nak menempuh pengalaman menarik sambil nak merasakan 'azab sengsara' berjalan 12 jam..walaupon tak berjalan tanpa henti 12 jam..yg penting pengalaman sudah dpt..
Antara 'Pahlawan' CAR yg berjuang berjalan 12 jam..tp ada yg dah blk..TAHNIAH beb..!!

So pada geng2 yg dah dpt 'feel' ngan event nie..so tahun depan leh repeat..tp kalo dah tak tahan sgt 'ketagih' tuh..leh la g penang bln Jan ni..leh lepas 'gian' kat Penang 12 Hour Walk lak..tp pada yg dah rasa 'tobat' tak mau dah..so 'tobat' la betul2 eekk..huhu

Ok geng..harap2 tahun depan korang dpt join lg event nie..at least biar ada wakil CAR yg joinla..iala aku tau bkn suma geng CAR yg minat nak join event 'dahsyat' nie..huhu

Sekian..

p/s : ok pada geng yg join Malakoff 12km minggu nie..SELAMAT BERJAYA diucapkan..maafla aku mungkin tak dapat dtg coz ada urusan kat pantai timur..tp aku try ejas camne..harap2 aku dpt join as pelari haram kat malakoff 12km ni..huhu

4 comments:

June Malik said...

congrats to all, I registered tapi ada hal so tak lah dpt pergi - CAR83

AYAM WORLD..!!!!! said...

la ye ke..i tot akak ada join..hehe

jue said...

gua tunggu jemputan ke reban ayam sampai leher macam zirafah pun tak dapat jugak . . . . :(

wah . . patut lah tahun ni tak ramai gi tidur pasal banyak sangat ayam berkokok & berterbangan . . . . heheheeeee

congrats pada semua yang berjaya tamatkan perjalanan yang dashyat tu!!! tabik semua :)

AYAM WORLD..!!!!! said...

alamak jue..jgn sampai cam leher zirafah..hehe ok nanti kita jumpa saya bikin special invitation wat u arr..hehe

anyway thanks jue..skang ayam sudah pandai tak tido malam..haha

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"