EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Friday, February 5, 2010

Putrajaya Night Marathon 2010


42KM
Terbuka Lelaki

3'34'33 - Jasni Khairil Jamaluddin CAR101 (32)
3'38'47 - Azlan Norul Anhar CAR31 (37)
3'41'23 - Rozmi Yunus (38)
3'55'24 - Mohd Hamdi Baharuddin CAR20 (51)

4'15'56 - Hamidon Mat Aris CAR27 (60)
4'29'34 - Mohd Saiful Razawan CAR35 (79)
4'29'32 - Zulazlan Shah Ibrahim CAR71 (80)
4'33'03 - Kamarul Faizal Tajaruddin CAR10 (85)
4'35'28 - Norzaini Mohd Zin (92)
4'54'36 - Ahmad Farid Ellias CAR4 (132)
4'56'23 - Zabba Otin CAR128 (138)

5'04'28 - Azhar Johari CAR5 (147)
5'06'16 - Mohd Zaini Mansor CAR17 (151)
5'09'13 - Rusfarizal Rusli CAR52 (156)
5'10'50 - Ahmad Yusran Khalid CAR127 (159)
5'11'28 - Zamanhuri Otin CAR129 (161)
5'14'39 - Abdul Hadi Nik Mohd Hasyudeen CAR102 (166)
5'15'37 - Omar Khaliff Tajaruddin CAR15 (167)
5'15'47 - Sharafi Abdullah Fauzi CAR67 (171)
5'19'17 - Mohd Zaki Mansor CAR16 (178)
5'19'02 - Mohd Razis Abdul Rahim CAR89 (179)
5'25'57 - Khairol Faisal Husin CAR66 (190)
5'27'01 - Mohd Hailmi Masro CAR1 (191)
5'32'31 - Nur Azhar Azizi CAR55 (205)
5'35'47 - Muhd Huzaily Md Hussain CAR110 (213)
5'37'15 - Muhammad Khairuddin Yahya CAR141 (223)
5'37'49 - Abd Rashid Ahmad CAR79 (224)
5'43'42 - Mohd Zuhari Amat Sadikin CAR32 (233)
5'43'46 - Suhaimi Sulaiman CAR21 (234)
5'45'09 - Zulkifle Hassan CAR18 (287)
5'47'18 - Khairul Amran Abd Aziz CAR14 (239)
5'58'12 - Muhamed Suhaimi Shahrifuddeen CAR124 (263)

Veteran Lelaki Junior
3'33'02 - Hamidon Sabino (12) - $$$ Pakcik Kayoo..!!!
3'42'43 - Alam Shah Ismail Ahmad CAR24 (15) - $$$ Pakcik Kayoo..!!!

Veteran Lelaki Senior
4'55'17 - Abd Malek Abd Kadir CAR73 (45)

Terbuka Wanita
4'34'58 - Thalagavathy Suriyakumar CAR119 (9) - $$$ Makcik Kayoo..!!!
5'22'10 - Fazilah Abdul Manan CAR91 (20)
5'47'31 - Jenap M Said CAR62 (28) - Awat Kak J Join Open Kategori..!!
5'50'04 - Siti Hasanah Abu Samah CAR29 (30)

6'31'21 - Siti Sarah Rimasari Sulani CAR77 (33)

Veteran Wanita
5'24'42 - Julie Wong Kim Mai (18)

6'18'14 - Idaizumi Othman CAR5 (31)
6'31'23 - Hazaliza Mat Zean CAR42 (33) - Sian Kak Haza Terjatuh..!!huhu

21KM
Terbuka Lelaki

1'39'31 - Naresh Kumar Panjimanadan CAR105 (34)
1'50'55 - Kamarul Arieffin Rosli CAR84 (65)
1'52'06 - Chanthiran Sivaperuman (69)
1'52'40 - Harry Shahrizan Romle CAR22 (73)
1'57'04 - Nik Azlan Wan Talib CAR92 (86)
1'57'55 - Ahmad Hadafi Jus CAR58 (97)

2'02'12 - Hafis Mahmud CAR113 (116)
2'03'56 - Azlan Othman CAR108 (122)
2'07'34 - Mohd Mahathir Abdul Rahman CAR93 (148)
2'06'38 - Ghejanthran Kalaimani CAR8 (154)
2'14'20 - Wan Azmi Wan Ngah CAR130 (206)
2'16'12 - Munzir Alawi CAR90 (226)
2'18'25 - Shawaluddin Mohd Nor CAR80 (238)
2'23'35 - Abd Ghafar Ab Hamid CAR114 (306)
2'25'05 - Mohd Ganapathy CAR131 (310)
2'26'36 - Mohd Noordhamiri Mohd Amran CAR86 (330)
2'28'11 - Wan Hanifa Wan Yusoff CAR103 (343)
2'27'33 - Shakhir Ishak CAR57 (367)
2'30'00 - Mohd Syahidan Alias CAR87 - Tak Jumpa Nama Daa..!!
2'35'56 - Muhammad Hafez Ahmat Murtza CAR139 (432)
2'38'47 - Nazrul Mat Zizi CAR125 (466)
2'43'06 - Hazman Hassan CAR78 (515)
2'43'08 - Mohd Sabri Che Kar CAR138 (516)
2'42'58 - Mohd Faisal Paisan CAR63 (524)
2'45'13 - Abu Soffian Azzahari Abu Hasan Sazalli CAR107 (541)
2'45'39 - Razif Yahya CAR121 (553)
2'47'23 - Mohd Jufri Mohd Din CAR51 (597)

3'10'23 - Mohd Rashidi Yusof CAR94 (788)
3'13'01 - Adam Ashraf Yackob CAR64 (797)
3'21'20 - Abdul Talib Haron CAR49 (836) - TAHNIAH..!!Penampilan Sulung..!!
3'25'04 - Norizan Mat Kassim CAR132 (853)

0'00'00 - Deti Affendi A Kadir CAR56 - Tak Jumpa Nama Daaa..!!

Veteran Lelaki Junior
1'39'00 - Silahuddin Salim CAR74 (23)

2'13'18 - Arumugam Subramaniam CAR134 (96)
2'44'42 - Zulkipli Galeh CAR47 (207) - TAHNIAH..!!Penampilan Sulung..!!

0'00'00 - Ramlan Sulaiman CAR2 - TAHNIAH..!!Penampilan Sulung..!!Tapi Tak Jumpa Nama Daa..!!

Veteran Lelaki Senior
1'32'16 - Ridzuan Sulaiman CAR68 - TAHNIAH TEMPAT KETIGA..!!Pakcik Kayoo..!!!
1'56'24 - Mohd Suwoto Indi CAR76 (23)

2'37'42 - Tajaruddin Jasi CAR38 (105)

3'04'24 - Mohd Ishak Mendan CAR120 (151)

Terbuka Wanita
2'16'15 - Hasfiza Ramley CAR37 (28)
2'23'25 - Robiyatul Munawarah Md Arif CAR69 (37)
2'25'00 - Che Engku Noor Amiza Che Engku Chik CAR46 (39)
2'41'39 - Lenny Hartini Apandi (78)
2'41'21 - Suhailiwaty Ramli CAR54 (85)
2'42'57 - Wan Noor Mahirah Majidin CAR44 (87)

3'15'40 - Siti Nur Aisyah Norden CAR96 (163)
3'18'13 - Melissa Aliana Baharin CAR95 (174)
3'25'01 - Irina Ramli CAR36 (195)

4'07'38 - Rojizah Ismail CAR59 (222)

Veteran Wanita
2'33'25 - Norazilah Abdullah CAR115 (52)
2'30'22 - Nik Raiha Meriam Kosai Nik Mahmud CAR98 - Tak Jumpa Nama Daa..!!

3'03'52 - Junaidah Mohd Ishak CAR83 (100)

7.7KM
Terbuka Lelaki

34'11 - Mohd Imran Anuar CAR39 (24)
38'00 - Mohd Shariff Abd Hamid CAR143
38'00 - Nazib Ngainin CAR3

00'00 - Wong Ram Bo CAR7

Terbuka Wanita
58'00 - Noorzila Abd Latiff CAR123

00'00 - Nor Asyikin Abu Kasim CAR136 (30)
00'00 - Nor Aini Abu Kasim CAR135 (78)

PAHLAWAN CAR - Setelah penat bejuang..tp nasib kitaorang yg lari 42km ni dah macam lebai malang nak datang kenduri..sampai2 jer suma dah abis..dah siap2 nak berkemas nak blah..huhu


Ok geng..sorila kalo ada nama2 yg tertinggal dlm list kat atas tuh..kalo ada yang tertinggal korang inform aku yer..juz taip je kat cbox..nanti aku update..bukan apa maklumla reban dah besar..so aku tak dpt nak catch up suma skali dlm satu masa..so kerjasama korang amatla diperlukan pada ketika ini dan di masa akan datang..huhu lgpon penting juga kerjasama korang..coz aku perlukan info untuk nak update dlm carta anugerah pelari tegar..

Bila dorang dah update timing rasmi..nanti aku update kat sini gak..maybe kena tunggu 2 3 ari kot..apa2 pon acara ni walaupon byk kekurangannya terutama untuk pelari2 42km..iala ada ke patut..time kitaorang sampai kat finishing..dahla penat..tup2 tgk dorang suma dah sibuk berkemas2 nak blah..dah la tuh bekalan air milo segar pon tinggal signboard n khemah jer..memang tak patut..huhu

Tp acara ni memang simbolik la coz lari marathon malam2..tak macam selalu lari pepagi..tp route nya especially 42km..YA ALLAH..!!dan adakalanya keselamatan diri sewaktu berlari berada di tangan sendiri coz road marshall takde..dan ada yg nyaris2 nak kena langgar ngan kereta yg dipandu oleh pemandu yg amat tak prihatin..huhu memang mengazabkan..

Eemm nak citer panjang lebar..nantila aku bikin repot arr..apa2 pon TAHNIAH BUAT SEMUA SAHABAT YANG BERJAYA MENAMATKAN ACARA YANG KORANG SERTAI..!!tak kirala 42km ker 21km ker 7.7km ker atau 5km fun run skali pon..yang penting korang join dan sama2 memeriahkan lg majlis yg tak berapa berseri ni..dan yg paling penting kita berlari untuk kesihatan..

15 comments:

RaYzeef said...

Geng-geng ayam semua..lepas lari cuba jugak carik tmpt berkumpul ayam2..gagal dikesan kegelapan malam..TAHNIAH kpd semua pelari ayam yg habiskan larian..

June Malik said...

betul, kak june pun cari tak jumpa .. time ruby call dah balik pun :( takpe next time ada lagi .. congrats to all !! CAR83

RaYzeef said...

also special thanks to the "lady on bike" for giving us your undivided moral support - i was running on empty.. only mental motivation got me through the finish line.

car135 said...

semalam cuba cari tapi tak jumpa.. next time yer, bila terang benderang kuts.. congrats y'all =)

CAR1 said...

sori guys..semalam memang kelam kabut..lgpon dah lewat..kitaorang bukak banner pon dlm kul 2 lebih..huhu takper2 next time la kita jumpa arr..

anyway TAHNIAH semua..!!!

CAR 94 said...

Mr. Seketari ... ni unofficial timing utk 21k - 3:11:25 ...

CAR1 said...

ok CAR94 noted n updated..TQ

Rozmi @ Amin said...

Pemenang no 5 utk kategori 42.2 km tu short cut kot??

CAR1 said...

haha..tak tau la bro..maybe kot ikut short cut tuh..hehe

Haza said...

Kak J awet muda laaa! hehe. Terer lah Kak J, marathon berpuluh2 pun timing tak lari jauh. Tabik!!!

CAR1 said...

eemm tul la agaknya kak..kak j ni berselindung disebalik kustom jer..menyembunyikan "usia" sebenar..hehe apa2 pon kak j memang maintain..!!

Rozmi @ Amin said...
This comment has been removed by the author.
Rozmi @ Amin said...

Makluman..Ujang @ Radhi lari guna nombor aku..3j 41, no 24 M'sia runner..lepas tolak pemenang no 5 tu, short cut la..split 10 km dia 1j 21 la.....

CAR1 said...

oo..so bukan bro la yg lari ker..eemm ok2..lupa lak..ari tuh memang bro ada bgtau bro tak dapat lari..hehe

kaki LARI said...

sy no343..guna name abg wan hanifa F5911..timing 2:28:15

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"