EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Wednesday, February 10, 2010

Sahabat CAR Di Mata Lensa Akhbar Tempatan [THE STAR]

Kak J In Action..!!(Jenap M Said CAR62)

Gambar ni diambil oleh wartawan akhbar The Star sewaktu berlangsungnya Putrajaya Night Marathon 2010 malam Sabtu lepas (6/2/10)..dan disiarkan dlm akhbar tersebut pada hari ini 10/2/2010..ni gambar sebelum marathon bermula..tp bila malam menjelma dan marathon bermula..Kak J dan "berkelip-kelip" dah dari jauh..haha

TAHNIAH buat Kak J kerana inisiatif beliau untuk nampak menonjol..dah memang trademark Kak J kat mana2 marathon yg dia sertai..mesti menampilkan kelainan..slalunya memakai kostum "catwoman"..dan kebanyakan Penganjur Marathon seluruh dunia dah memang mengenali Kak J sebagai "Celebrity Runner"..TAHNIAH Kak J sekali lg..tapi yg tak best nya..wartawan ni tulis kat gambar Kak J ni sebagai "Fun Run Runner"..ada ke patut..punyala penat Kak J berhempas-pulas berlari 42km..agaknya wartawan tuh tak tau kot Bib Kategori "B" tuh kategori ape..huhu tak caya korang klik kat link kat bawah nie untuk info selanjutnya..

4 comments:

kaki LARI said...

akak jenap memang style..

CAR3 said...

kak jenap...pasni tolong bikin kan saya kostum hantu jacko cam dalam video klip tu....nak lari utk energizer lak...

huhuhu

CAR1 said...

kang kak j bikin betul2 hang jgn tak nak pakai lak..tara hal nyer kak j nak bikin kostum hantu jacko..haha

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Ohh..nih team chap ayam ker.. 1st time dgr team nih..

Btw,ada ternampak akak nih masa putrajaya night marathon 2010... giler cool akak J..

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"