EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Friday, May 6, 2011

Sahabat Baru CAR

Nurhidayah Muhammad Anowr (Eda)
CAR#231
Ahmad Mirza Rizalluddin (Mirza)
CAR#232

ok geng semua..wah berturut2 dah posting ni kuar minggu ni ek..nak wat camne..aku pun tak sanggup nak peram lama2..kang jd tembelang lak..huhu

Ok kita ucapkan selamat datang pada sahabat "loving running couple" ni..so maknanya mereka berdua ni sudah berpacaranla bak kata org indon..so takleh kacau daun lg dah..kacau daun lain la ye..huhu so nampaknya kita kena tambah wat anugerah lain la plak..eemm wat anugerah "running couple tegar" ke..wakakaka..ok la geng..sure korang dah biasa sgt ngan mereka berdua ni..so nanti kita beramah mesrala ye..tp jgn lebih2..nanti lebam bijik mata hitammu..huhu

Sekian..terima kasih..

3 comments:

abglan said...

muka masing² ada iras², kata orang nie pasangan ideal... pasti cocok!

eda said...

AMIN...!
slam pkenalan dr sy...

eidaeida71 said...

AMIN JUGAK!
tegar x brape nk tegar la...harap leh bagi tunjuk ajar...!!!!!
CHAP AYAM RUNNERS RULES!!!!!!!!!!!!

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"