EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Monday, May 24, 2010

Sahabat Baru CAR

Rozmi Yunus (Tuan Rozmi)
CAR#181

Nurul Natasha Ain Jomari (Ain)
CAR#170

Salam sahabat semua..bertemu lg dalam sesi perkenalan..haa..!!maybe korang macam tak percaya pon ada bila tgk gambar sahabat baru kita nie eek..hehe ok seperti yg aku dah bgtau sebelum nie..actully sahabat kita ni dah lama dah join family kita..juz aku jer tak sempat nak publish..iala masalah komputer aku still tak settel2 gak..tuh yg tertangguh tuh..

Ok CAR181 Rozmi Yunus tuh kompon korang kenal kan..iala tuh kire "elit" runner tuh..juz skang dah "down grade" jdk chap ayam katanya..huhu eemm maybe masalah beban kerja yg banyak kot yg membuatkan Tuan Rozmi nie tak sempat nak training..so trus timing hancur lebur..INSYALLAH pasni katanya..dia akan cuba untuk dptkan status "elit" dia tuh..hehe iala catatan peribadi terbaik beliau dlm 42km 2jam 56minit tuh..sub 3 beb..kita nak kejar sub5 pon tercungap2..haha dan satu lg beliau memberitahu..pada sesiapa geng yg nak beli kasut Brooks..leh la jumpa ngan beliau..diskaun 30% kompon..hehe

Dan yg lg sorang tuh jeng jeng jeng..geng "Ayam Dara" baru..CAR170 Nurul Natasha Ain Jomari atau lebih mesra dipanggil Ain jer..haa..ni bkn calang2 ayam dara tau..ni ayam dara power nie..hehe so aku rasa maybe korang familiar kot ngan si Ain nie..dia ni pemalu sket..tp bila berborak MASYALLAH..peramah giler tu..ckp takde brek la plak..hehe

Ok apa2 pon kita ucapkan selamat datang dan terima kasih pada 2 org sahabat baru kita nie kerana sudi nak menambahkan lg bilangan ahli keluarga bahagia CAR..so kalo jumpa pasni jgn lupa beramah mesra la yer..pada korang berdua..kita memang mengalu2 kan kedatangan korang ke dalam keluarga nie..berjumpa kita di larian yg akan datang..sekian..

4 comments:

Haza said...

Tuan Rozmi juga tahap elit dengan DSLR nyer!

CAR1 said...

haha..tul tuh kak..disebabkan nak elitkan bidang DSLR nyer..sampai tergadai elit dlm marathon..berkorban apa saje..hehe

Rozmi @ Amin said...

ntah la..makin lama makin malas nak training..ye lah dah lebih 20 tahun berlari, since 1988..first 1/2 marathon 1992, first marathon 1994...

CAR1 said...

haha..tul la bro..kalo dah lama sgt berlari nie sometime memang leh naik boring dah..20 tahun lama tuh bro..hehe takpe bro..training slow n steady..lelama leh dpt blk title "elit" tuh..iala "tune & skill" tuh tetap ada lg..juz nak kena touch up n asah blk jer..hehe

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"