EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Friday, June 24, 2011

Kontinjen CAR ke Sundown Ultramarathon 2011


Acara: Sundown Ultramarathon 2011
Tarikh: 25 Jun 2011
Tempat: Marina Barrage
Masa: 6ptg

Dr kiri: Muhammad Iskandar, Zulkifle Hassan, Mohd Zaki Mansor, Mohd Hailmi, Ahmad Farid

Senarai Sahabat yg Menyertai:
1. Mohd Hailmi Masro (CAR1)
2. Ahmad Farid Ellias (CAR4)
3. Mohd Zaki Mansor (CAR16)
4. Zulkifle Hassan (CAR18)
5. Muhammad Iskandar (CAR185)
6. Mohd Zaki Omar (CAR111)
7. Razif Yahya (CAR121)
8. Yim Heng Fat (CAR188)

Ini lah dia wakil2 CAR yg berkaki besi dan berurat dawai yg akan menempuh cabaran di Sundown 100KM pd hari esok, 25 Jun 2011, pd jam 6ptg. Kami di CAR mendoakan kalian semua pulang dengan kemenangan ... tak kira la berapa jam pun korang buat ... asalkan korang pulang dlm keadaan sihat dan selamat dan berjaya bergelar Ultraman!

Semangat dan doa kitorg sentiasa bersama korang semasa sedang berjuang menyelesaikan jarak 100km yg tak terjangkau pun oleh kami di sini ... korang mmg hebat dan terbaek lah! Semoga berjaya!!

6 comments:

stuck said...

memang hebak!
good luck!!!!

Yimster said...

Weh aku pon masuk lah ... sedih tul ...

ruby said...

alaa yim, dorang tertinggal nama u tu.. zack yui ngan sorg lagi dak chap ayam pun dorg tertinggal gak.. nanti azyan betulkan..

Yimster said...

hehe gurau je lah. nanti kena wat rombongan cik kiah bebetul ya :)

Anonymous said...

owh cik azyan, kn dh tertinggal nama-nama lain yg masuk ultra ni.. cik azyan kena pastikan betul-betul supaya tiada yg tertinggal nama... kn CAR skrg mempunyai ramai ahli dan blog ni pn setiap masa ramai orang yg sudah tahu kn samada dlm dan luar negara.. okay.. Tahniah CAR!

zyra said...

Sorry, sorry pd nama2 yg tertinggal tu ... huhu. Sgt la tidak disengajakan ... u all pun mmg hebat, terbaekk dan mantap! Tahniah sumer!! CAR mmg dahsat!

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"