EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Monday, March 15, 2010

Sahabat Baru CAR

Ab Aziz Bin Jantan (AJ)
CAR#154
Saifullizan Mohd Dahlan (Saiful)
CAR#155

Ok geng semua..bertemu kita kembali pada sesi perkenalan 2 orang sabahat baru kita..CAR154 Ab Aziz Jantan (AJ)..tgk dari cara kita dah leh tau..beliau merupakan "otai" dalam dunia larian nie..so berpengalaman luas dan berada dalam kelas yg tersendiri di dalam kelasnya..brape byk kelas daa..!!apa2 pon selamat datang kita ucapkan pada Uncle AJ nie..

CAR155 Saifullizan Mohd Dahlan (Saiful)..beliau pon berpengalaman luas dalam bidang larian nie..tp belum taraf "otai" la..coz umur beliau baru je nak masuk alam "4 series"..dan tgk dari gaya konpom kita leh tau..Saiful nie golongan "2 alam".."3 alam" juga berkemungkinan gak..huhu yg penting title "powerman" dah memang dalam genggaman beliau..so selamat datang bro..

Kita juga mengucapkan berbanyak terima kasih pada 2 org sahabat baru kita nie kerana sudi untuk join kita jdk keluarga Chap Ayam Runners..secara tak langsung menambahkan lg "adik-beradik" dalam keluarga CAR kita nie..so nanti kalo join larian mana pasni..jgn lupa cari geng2 CAR yg lain yer..leh kita beramah mesra dan lebih mengenali lg antara satu sama lain..

3 comments:

rusfarizal rusli said...

hensem la brader sepol nie

CAR1 said...

memang hensem..dahla hensem..powerman lak tuh..hehe

Saifullizan said...

WOOII ..DAH LA TU..WA NAK BUAT CAMNE DAH HENSEM..ANCIK CIPAN LU..KENES KAN WA YE..

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"