EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Wednesday, July 28, 2010

Sahabat Baru CAR

Shanaliza Sulaiman (Shana)
CAR#176
Syahrul Idris Saleh (Syahrul)
CAR#178

Salam geng semua..so dipendekkan cerita..kita ucapkan selamat datang ke dalam keluarga CAR buat CAR176 Shanaliza Sulaiman (Shana) & CAR178 Syahrul Idris Saleh (Syahrul)..

Aku rasa CAR178 Syahrul tuh maybe korang biasa tgk kot..iala dia nie memang biasa bercampur gaul ngan geng2 kita..so skang dah trus jdk family..hehe dan CAR176 Shana tuh maybe korang jarang tgk kot..eemm si Shana nie memang baru nak berjinak2 ngan sukan larian nie..tp aku rasa geng2 ayam dara memang kenal kot ngan si Shana nie..tp tak kisahla..sok kalo ada kesempatan kita dpt jumpa dia kita interview la kaw2 yer..

So apa2 pon terima kasih kami dari CAR ucapkan pada korang berdua..semoga dengan kehadiran korang berdua ke dalam keluarga yg besar ni akan menambahkan lg kemeriahan sambil kita bersenam utk kesihatan di masa depan..INSYALLAH..

Sekian..

2 comments:

jus call me ida.. said...

Hi shana!Dah lama perasan u but slalu tak tertegur..;) now dah tau nak cal u apa :)

CAR1 said...

cal dia shana jer la..hahaha so ida pasnie leh ajak si shana nie training sama2 ngan u eekk..

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"