EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Sunday, July 18, 2010

Siemens Run 2010

Acara : Siemens Run 2010
Lokasi : Dataran Merdeka, Kuala Lumpur
Tarikh : 18hb Julai 2010 (Ahad)
Masa : 07:30 Pagi
Jarak : 10km
Catatan Masa CAR & Rakan-Rakan

Lelaki Terbuka
46'26 - Nik Azlan Wan Talib CAR92 (44)
46'50 - Mohd Hamdi Baharuddin CAR20 (47) - Sindrom Malas Training Lagi Nie..!!
46'53 - Rozmi Yunus CAR181 (48)
47'01 - Omar Khaliff Tajaruddin CAR15 (57)
48'05 - Kamarul Faizal Tajaruddin CAR10 (67)
48'58 - Abdul Azri K Peer Mohamed CAR28 (71) - Kuar Nafas Kerbu Daa..!!!
49'03 - Mohd Hailmi Masro CAR1 (75)
49'11 - Mohd Fadzli Mohd Yusoff CAR33 (76) - Welcome Back Bro..!!
49'55 - Ghejanthran Kalaimani CAR8 (80)

50'10 - Kamarul Arieffin Rosli CAR84 - Join Haraammm..!!!
50'50 - Mohd Zaini Mansor CAR17 (100)
50'55 - Wong Rambo CAR7 (121)
51'10 - Abdul Hadi Nik Mohd Hasyudeen CAR102 - Tak Dapat Sijil Halal..!!!
52'20 - Mohd Zuhari Amat Sadikin CAR32 (125) - Masih Kekacauan Jiwa..!!
52'17 - Johari Isahak CAR156 (127)
52'23 - Ahmad Hadafi Jus CAR58 (128)
52'52 - Muhammad Khairuddin Yahya CAR141 (153)
53'05 - Wan Azmi Wan Ngah CAR130 (160)
54'26 - Khairol Faisal Husin CAR66 (177)
56'16 - Azhar Johari CAR6 (216)
56'27 - Mohd Zaki Mansor CAR16 (236)
56'39 - Mohd Hanafy Anas CAR159 (226)
56'51 - Hafis Mahmud CAR113 (250)
58'12 - Mohd Hamdan Mohd Satar CAR61 (303)
58'32 - Mohd Faisal Paisan CAR63 (309)
59'07 - Yahya Yusof CAR151 (311)
59'57 - Razif Yahya CAR121 (330)

61'20 - Ahmad Daud Abdul Manan CAR45
65'24 - Khairul Amran Abd Aziz CAR14
67'05 - Syahrul Salleh CAR178
69'25 - Afif Badroddin CAR82 - Lama Tak Nampak..!!

74'24 - Mohd Rashidi Yusof CAR94
75'05 - Abdul Rahim Shafie CAR133
77'30 - Abd Talib Haron CAR49 - Menang Lagi Pertarungan Peribadi..!!
78'21 - Mohd Zaki Omar CAR111 - Pakai Kain Batik Daa...!!!

80'05 - Mohan Ganapathy CAR131

94'34 - Azizi Farish Zainal Abidin CAR106 - Ada Peningkatan..Keep It Up..!!
95'05 - Norizan Mat Kassim CAR132

00'00 - Suhaimi Ismail CAR34

Lelaki Junior Veteran
42'44 - Alam Shah Ismail Ahmad CAR24 (12) - $$$ Manjang Pakcik Kayoo..!!
42'51 - Silahuddin Salim CAR74 (13) - $$$ Kayooo Pakcik..!!!
47'03 - Zulkipli Galeh CAR47 (22) - Sesekali Dapat Power Lone Ranger..!!!

53'43 - Aiman Cheah Tiong Chap CAR104 (76)

60'11 - Ramlan Sulaiman CAR2 - Malas Nak Amik Sijil Halal..!!

Dua wakil CAR masuk list top runners Junior Veteran..sebenarnya 3 org..tp uncle Alam (No.12) tak bubuh nama CAR kat ruangan "Pasukan/Negeri"..huhu tp takper yg penting Bro Silahuddin (No.13) & Pak Imam (No.22) ada tulis nama CAR kat situ..SETINGGI2 TAHNIAH..!!buat "uncle2 power" kita nie..hehe

Lelaki Senior Veteran
43'40 - Mohd Suwoto Indi CAR76 - $$$ Pakcik Bertambah Kayooo..!!!
45'38 - Abd Malek Abd Kadir CAR73 (9) - $$$ Pakcik Lagi Kayooo..!!!

Wanita Terbuka
64'09 - Salina Samsudin CAR150 (50)
65'24 - Hasfiza Ramley CAR37 (68)
66'15 - Robiyatul Munawarah Md Arif CAR69 (78)
67'09 - Ida Maria Amiruddin CAR166 (79)

70'09 - Nor Aini Abu Kasim CAR135 (104)
71'15 - Nor Asyikin Abu Kasim CAR136 (115)
72'30 - Suhailywati Ramli CAR54 (120) - Teman Bergosip Takde Nyah..!!
74'14 - Nasrina Nasir CAR140 (152) - Sori Hampir Tak Kenal..!!
79'20 - Siti Nur Aisyah Nurden CAR96 (179)

86'19 - Irina Ramli CAR36 - Cis Kalah Lagi Aku Ngan Kadok..!!

97'17 - Rojizah Ismail CAR59

107'37 - Sharifah Norsuhaida Sy Abd Karim CAR85 - Well Done..Keep It Up..!!

Sekali geng CAR berjumpa..memang huru-hara..hilang suma sifat pemalu depan kamera..haha tp korang suma memang sporting abis beb..tetap tidak berganjak & kekal menyembang walaupon sinaran mentari tanpa sinaran UV mula mem "fire" kulit2 gebu korang..

Siemens Run Kembali Lagi..!!eemm memang hapening rasanya tahun nie..tp tak taula hapening tang mana..maybe hapening tang lepak ngan geng2 lepas lari kot..haha rugi pada sapa2 yg tak join tuh..sure korang akan menyesal sehingga tahun depan..eemm penganjuran bg aku memang best..sama cam tahun sebelumnya..so reputasi penganjuran Siemen Run nie memang maintain la..kalo camtu konpom tahun depan join lg..haha

Emm memang ramai geng CAR yg join run nie..ada yg join halal..yg lari haram pon ramai gak..ada yg wat larian nie sebagai medan latihan dlm mencari kekuatan mental dan fizikal sebelum nak menghadapi acara 3 alam minggu depan kat Port Dickson..wow..!!dasat tul skang geng2 CAR nie..ramai dah upgrade jdk 3 alam nie..bagus2 beb..memang itu yg kami nak..pada yg berkenaan tuh..teruskan usaha anda beb..kami sahabat2 CAR yg lain akan sentiasa menyokong sepenuh hati limpa peparu segala..termasukla segala jiwa raga bakul..huhu apa2 pon kami memang berbangga dengan anda..

So nampaknya medal tahun nie memang CUN..!!iala dah 2 tahun medal yg sama je bentuknya dia bg..so tahun nie bg kelainan sket..bajet byk kot..apa2 pon bagus2..kami memang bg kredit la kat penganjur..haha dan tawaran medal kepada peserta pon dah ditambah..tula sah bajet byk..design medal bih kurang medal Putrajaya Night Marathon..tp nie lg besar dari Putrajaya punya..so pada penganjur Putrajaya Night Matahon tahun depan..so sila la tambahkan lagi kebesaran medal anda yer..acara 10km pon leh bg medal saiz besar..takkan acara marathon medal nak kocik jer..jatuh standard nanti..hehe so kalo camnie konpom join lg tahun depan..

Korang ni kaki bergambor gak rupanya..pantang ada je lensa kamera mem "fire"..pasti dengan pantas korang akan membuat selitan manja kat setiap celah yg sesuai..demi untuk interframe dlm gambor..haha tp cian la plak aku nengok tukang amik gambor tuh..sekali pegang kamera dah macam Mami Penang pakai emas kat tangan..penuh sampai ke siku..haha anyway mekasih pada jurugambar..jasa anda tetap dikenang..tp jgn trauma nak amik gambor geng CAR lg udahla yer..hehe

Ok pada semua sahabat TAHNIAH diucapkan..timing or position tuh tolak tepi..janji korang abis dan peluh korang kuar mencurah2 membasahi jln raya Kuala Lumpur..sure korang rasa segar dlm keazaban kan..hehe dan nampaknya seperti biasa la golongan "pakcik2" yg berjaya meragut hadiah wang tunai..golongan "abang2 & kakak2" membawa pulang duit sendiri yg memang dibawa dari umah la..haha iala nak wat camner..dah golongan 'pakcik2" je yg power..so pada golongan "abang2 & kakak2" cepat2 la jdk golongan "pakcik2 & makcik2" yer..so konpom boleh amik turn ragut duit penganjur lak..pehtu "wajib" la open table..haha

Ok apa2 pon berjumpa lg di acara akan datang..pada bakal2 pejuang CAR 3 alam yg akan berjuang dipertandingan 3 alam ari ahad nie 25hb kat PD..selamat berjaya & selamat maju jaya diucapkan..bikin yg terbaik ikut kemampuan..dan tak lupa gak pada yg join BHP Orange Run pada tarikh yg sama..so selamat berjuang juga diucapkan..tp pada yg tak join mana2 acara tuh..jgn jadikkan alasan nak bangun lewat lak ari ahad nie..bangun pagi n g la wat latihan sendiri kat mana 2 taman or kat mana2 jela..kalo tak pon masukla acara larian sebagai pelari yg tidak diketahui statusnya..haha yg penting peluh mesti kasi mau kuar..baru badan sihat..bila badan sihat otak pon cergas..bila otak cergas minda pon cerdas..bila minda cerdas sure korang takkan sesak nafas..haha

Ok geng semua..terima kasih atas sokongan anda..

7 comments:

Anonymous said...

Memang happening betul SIEMEN RUN pagi tadi.....
seronok berlari....
Selamat berjaya kepada semua yang akan masuk acara 3 ALAM kat PD Sabtu depan..

Rozmi @ Amin said...

Hailmi, salah info la..http://themarathonworld.blogspot.com/2010/07/siemens-run-2010.html

CAR1 said...

Ok bang..dah betulkan info tuh...hehe

mizz shieda said...

waaaa..!!!!rugi x join smlm..sure blh m.yelit dkt celah2 bedah yg ptut..huhuhu

CAR1 said...

amboi shieda..org pompuan pon nak nyelit celah2 bedah gak ker..hahaha takper2 kalo leh selit jgn tak selit..hehe

rusfarizal rusli said...

congrats semua..wa tak dapat join la..buat latihan kayuh untuk PD la ari tu,sori beb

CAR1 said...

takpe bro..itu 3 alam nyer event lg penting beb..ini run bila2 pon ada lg..selamat berjuang ahad nie arr..

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"