EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Sunday, August 23, 2009

Sahabat Baru CAR

WELCOME TO THE CLUB..!!!



Deti Effendi A Kadir (Det)
CAR#56



Shakhir Ishak (Shakir)
CAR#57



Ahmad Hadafi Hj Jus (Mat Napi)
CAR#58

Ok kengkawan semua..mcm biasala pemberitahuan..nie ada tiga org lg sahabat baru dlm ahli keluarga kita..nampaknya bertambah besar la saiz keluarga or reban kita nie ekk..hehe Alhamdulillah..

Sahabat kita yg kat atas tu CAR#56 Deti Effendi..mungkin ramai antara kalangan korang yg mengenali beliau..kira familiar jugak wajah bro Det nie..coz aku pon kenal gak tp tak pernah bersua muka n bercakap secara 'live' jer..

CAR#57 Shakhir..beliau merupakan sahabat kepada bro Det kita nie..dan utk pengetahuan korang..beliau nie amat aktif juga dlm dunia berbasikal..eemm nampaknya dah ramai dari kalangan sahabat kita yg aktif dlmm dunia berbasikal nie..eemm satu perkembangan yg baik..sok bleh la kita arrange konvoi or training berbasikal..so kita suruh cycler2 yg berpengalaman dari kalangan sahabat kita utk mengendalikannya..rasernya jika aktiviti ini menjadi kenyataan sok..mungkin bakal mendapat sambutan yg menggalakkan dari sahabat lain utk menyertai nya..

Dan yg akhir sekali CAR#58..sahabat kita nie suka menggelarkan diri nya sebagai Mat Napi jer..kenapa Mat Napi korang tanya la dia sendiri ekk..coz aku pon tak tau daa..huhu dan sahabat kita yg berasal dari negeri Hang Tuah Melaka nie memamg dah lama berkecimpung dlm dunia larian nie..cuma kurang aktif sket sebelum nie..dan kini beliau telah memasang tekad utk aktif semula dlm dunia larian mengejar finishing point bermula tahun ini..eemm bagusla tuh..kita memang menggalakkan sahabat2 kita semua utk terus aktif dlm dunia sukan larian nie..tanpa memikirkan ganjaran atau kedudukan..yg penting skali ialah kesihatan diri dgn bersenam..

So aku mewakili seluruh ahli keluarga Chap Ayam Runners mengucapkan selamat datang kepada mereka bertiga..dan kepada sahabat2 Chap Ayam Runners yg lain..kalau terserempak dengan mereka bertiga nie mcm biasala..jgn lupa bertegur sapa eekk..dan korang bertiga pon jgnla lupa bertegur sapa kalo terserempak ngan sahabat2 yg lain..

Sekian, terima kasih.

3 comments:

wcr1414 said...

Terima kasih daun kari utk Mr Ayam World & Chap-Ayam-Runners kerana sudi menerima aku sbg sebahagian dpd geng pelari ayam. Insyallah kita akan berjumpa.

rusfarizal rusli said...

selamat datang..hehehe

AYAM WORLD..!!!!! said...

welcome..!!kita pasti akan berjumpa..cheerss

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"