EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Sunday, October 24, 2010

Sahabat Baru CAR

Shamsul Zulkifli (Sham)
CAR#186
Mohd Farid Shakirin (Faryd)
CAR#189

Ok geng..posting nie kembali lagi..haha ok tanpa membuang masa..mari kita berkenalan ngan sahabat baru kita nie..tapi sorila aku takde byk info pasal dorang..huhu

Ok apa2 pon kita ucapkan selamat datang pada CAR186 Shamsul Zulkifli (Sham) & CAR189 Mohd Farid Shakirin (Faryd)..dari gaya memang sah sahabat kita nie memang tegar gak bak2 berlari2 nie..so harap kita akan berjumpa ngan mereka pada acara2 yg akan datang..dan pada korang berdua..kalo jumpa geng2 CAR jgn lupa bertegur sapala yer..

Sekian..terima kasih..

1 comment:

mohd said...

Salam perkenalan buat semua,actually kawan biasa pki bj tu jek,tp tgkla moodla hehe..so tegur2la,td kawan usha2 jgk kat klang pacer x jupe yg familiar kawan jumpa kat standard chartered dgn muar tempoh hr

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"