EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Saturday, October 30, 2010

Sahabat Baru CAR

Muhamad Rizal Osman (Ijal)
CAR#191
Kamaruzaman Shariman (Kamal)
CAR#192

Ok geng semua..2 sahabat baru kita join masuk reban..so selamat datang kita ucapkan pada CAR191 Muhamad Rizal Osman (Ijal) & CAR192 Kamaruzaman Shariman (Kamal)..sebenarnya mereka berdua ni dah lama duk dlm reban..juz aku jer lupa nak perkenalkan pada korang..sori arr..pakcik tersibuk sket la nie..huhu

So pada korang berdua..kalo ada join kat larian mana2 pasni..kalo jumpa geng CAR jgn lupa bertegur sapa la yer..eemm aku faham maybe susah nak cam..takper2 pasni dah ada vest CAR..so senangla korang nak cam & senang gak kitorang nak cam korang lak..haha

Ok geng..sekian..

2 comments:

mohd said...

tula sapal..bila siap tu brla best hehe

CAR1 said...

tungguuuuuu..!!hehe

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"