EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Monday, April 18, 2011

Energizer Night Race 2011 - Laporan Ringkas


Aktiviti: Energizer Night Race 2011
Tempat: Litar Antarabangsa Sepang
Tarikh: 16 April 2011
Jam: 7.45mlm
Catatan Masa rakan2 CAR:

Kategori 42km - Men
3:16:34 - Rozmi Yunus (CAR181) - dapat #3! TAHNIAH!!

4:16:00 - Yim Heng Fatt (CAR188)
4:18:00 - Ahmad Farid Ellias (CAR4)
4:23:00 - Mohd Hailmi Masro (CAR1) - dapat PB! TAHNIAH!!
4:36:00 - Sharafi Abdullah Fauzi (CAR67)
4:38:00 - Azrul Hussin (CAR201) - sah bergelar Full-Marathoner! TAHNIAH!!
4:38:00 - Razif Yahya (CAR121)
4:57:17 - Nur Azhar Azizi (CAR55)

5:21:00 - Wan Azmi Wan Ngah (CAR130)
5:44:40 - Mohd Zaki Omar (CAR111)
5:46:05 - Mohd Zaki Mansor (CAR16)
5:52:35 - Mohd Hafiz Asmungi (CAR220) - sah bergelar Full-Marathoner! TAHNIAH!!

6:07:43 - Ahmad Daud Abdul Manan (CAR45) - sah bergelar Full-Marathoner! TAHNIAH!!

0:00:00 - Zulkifle Hassan (CAR18)
0:00:00 - Luvis Phuah (CAR109)

Kategori 42km - Women
5:12:05 - Robiyatul Munawarah Md Arif (CAR69) - dapat PB! TAHNIAH!!
5:46:00 - Siti Nur Aisyah Norden (CAR96) - sah bergelar Full-Marathoner! TAHNIAH!!
5:45:59 - Ida Maria Amiruddin (CAR166) - sah bergelar Full-Marathoner! TAHNIAH!!
5:50:08 - Idaizumi Othman (CAR5)

Kategori 21km - Men
1:22:38 - Silahuddin Salim (CAR74) - dapat #3! TAHNIAH!!
1:36:06 - Abdul Azri K.Peer Mohamed (CAR28)
1:41:18 - Ghejanthran a/l Kalaimani (CAR8)

2:00:13 - Azri Zolkipli (CAR199)
2:06:44 - Azizul Manaf (CAR210)
2:07:40 - Wan Hanifa Wan Yusoff (CAR103)
2:13:14 - Suhaimi Safari (CAR222)
2:19:00 - Fairul Mizam Zamani (CAR145)
2:24:00 - Mohd Jufri Mohd Din (CAR51)
2:26:13 - Onn Mohd Yusof (CAR197)
2:30:45 - Ab Aziz Bin Jantan (CAR154)
2:36:47 - Mohd Farid Shakirin (CAR189)

0:00:00 - Mohd Zuhari Amat Sadikin (CAR32)
0:00:00 - Shawaluddin Mohd Nor (CAR81)
0:00:00 - Yum Kin Kok (CAR288)

Kategori 21km - Women
2:28:00 - Suhailywati Ramli (CAR54) - dapat PB! TAHNIAH!!
2:36:37 - Intan Suraya Maad (CAR205) - sah bergelar Half-Marathoner! TAHNIAH!!
2:41:13 - Nur Azyan Yusof (CAR194) - dapat PB!! Heh heh! :D
2:58:59 - Irina Ramli (CAR36)

0:00:00 - Nor Asyikin Abu Kasim (CAR136)
0:00:00 - Nor Aini Abu Kasim (CAR135)
0:00:00 - Norjiana Jimain (CAR169)
0:00:00 - Siti Affira Khusani (CAR207) - sah bergelar Half-Marathoner! TAHNIAH!!

Kategori 11km - Men
0:40:00 - Jasni Khairil Jamaluddin (CAR101) - dapat #2! TAHNIAH!!
0:42:00 - Mohd Syahidan Alias (CAR87) - dapat #4! TAHNIAH!!
0:47:40 - Zulazlan Shah Ibrahim (CAR71) - dapat #7! TAHNIAH!!

1:05:19 - Mohd Shazly Shawal (CAR170) - dapat PB! TAHNIAH!!
1:52:05 - Roslan Muhamad (CAR175)

Kategori 11km - Women
1:17:00 - Azuria Camalia Kamel (CAR223)

Kategori 5.5km - Women
1:00:33 - Norashikin Mohamad Arip (CAR202)


Gambar rakan2 CAR di satu sudut di pagi yg hening ...


Haha, takdek hening nyerr, jom kita kasi havoc, bg runtuh bangunan tuh! :P


Jom kita serang ofis diorg!! Haha ... sabo, sabo ... ni mesti sbb lapar + penat + ngantuk. Tu yg sampai sanggup panjat penghadang tu ...

Dh abih melepas geram dalam post yg lepas, post kali ni kita kasi happy2 skit. Sbb ye la, bukan sorang dua yg buat first FM dan first HM di antara rakan2 kita. Ramai tu ... jd kalo organizer yg macam (sila isi dgn perkataan yg sesuai masing2) tak nak celebrate rakan2 kita ni, meh la kita sendiri yg celebrate bg suka skit hati. Kalo apa yg diorg janjikan tu diorg kotakan bagus la, tp kalo tak, harap2 janganlah kerana satu event yg (isi dgn perkataan sesuai masing2, hehe ... makcik dh penat nk maki :P), semangat kita utk trus lari pudar ... mari kita teruskan training, pandang ke hadapan dan teruskan join event2 yg lain ya!

Sy dh cuba kumpul timing mana yg dapat, tp sy pasti ramai lg yg join semalam. Jd silalah komen di post ini dgn timing anda, atau di chatbox atau mana2 la ... nnti sy update post ni yek. Memula tu ingat nk tgu official result kat website ENR jek, tp dlm keadaan yg haru biru ni, takut tak kuar2 jek result tu nnti, sbb diorg peram wat pekasam.

Apa2 pun, TAHNIAH kepada sumer yg berjaya habiskan larian! SETINGGI-TINGGI TAHNIAH pada yg dapat ranking top 10, yg sah berjaya bergelar Full-Marathoner dan yg dapat PB!! Korang memang hebat, terbaekk dan mantaappp!! Teruskan usaha anda dan jangan menyerah sebelum mencuba! (nasihat kat diri sendiri juger, haha)

Keep on Running sumer! :)

6 comments:

haffis said...

salam.. saya CAR177.. mlm 2 x sempat nk join gmbar.... tringin gak nk join bergambar.. maklum la.. bkn senang nk bergmbar sma2 coz jauh sngat nk dtg..heheheh
pa2 pun tahniah pd semua shbat chap ayam runner

zyra said...

Salam ... owh, x sempat ke ... alahai, kitorg pun stay lmbt malam tu, gambar2 ni pun ambik lam kul 2 pgi rasanya ... em, terpaksa la tgu lain kali ek ... nk wat camner ... huhu

haffis said...

sbb mlm 2 dok tnggu hadiah kat atas... 2 yg x smpat nk pusing2 kot2 terjmpa team CAR... bila taw je x de hadiah. trus blik coz pg sok nya kn ada game kat shah alam... insya allah sy trun kl nti yg towerthon n bomba 2... CAR da trun x?

zyra said...

Memang hampeh ENR tu, ader ke hadiah pun kasi pos ... x penah dibuat org.

Haa, orait. KL Towerthon dan Larian Bomba kitorg pasti turun ... carik jek bendera atau banner CAR. Jumpa nnti! :)

haffis said...

2 la pasal... lari penat2 x dpt hadiah..
ok2..jmpa nti
kirim salam kat semua CAR ok..

zyra said...

InsyaAllah ...

Xpe, jumpa nnti leh salam sdiri ... hehe :P

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"