EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Thursday, April 28, 2011

Abg Misai aka Kain Sarong Man

Wahh ... glemer betul abg misai kita sekarang yek! Jadi tumpuan ramai apabila Yim Heng Fatt (CAR188) mengenakan kain pelikat semasa Larian KTM pada 23 April 2011 tempoh hari sehingga mencuri perhatian lensa kamera. Sebenarnya, ini bukan kali pertama Yim berpakaian begini, tp banyak juga event2 larian yg lain yg digayakan dgn kain pelikat. Tapi jgn terpedaya dgn gaya sempoi dia ni ... pakai kain pelikat pun pongeh nak ikut pace dia tau! Haha ...

Apa2 pun, good job la kepada Yim sbb menunjukkan kepada semua (runners dan non-runners juger) yg acara larian ni mmg boleh menjadi acara yg menyeronokkan kalo kita nak. Tak payah beli attire mahal2, kain pelikat pun settle!! Mana tau, dgn bermulanya trend berlari ngan kain pelikat oleh Yim ni, ramai yg akan ikut jejak langkah dia -- cam ari tu kat Bidor pun Mr Seketeri (CAR1) kita dh ikut kan ... ;) -- dan kemudian akan ada org yg berinovasi nk buat kain pelikat dri fit ke plak pas ni? Hehehe ...

Apa yg pasti, kita gembirakan hati dan enjoy dlm setiap larian kita!

Keep on Running! :)

7 comments:

Yimster said...

Alala malunya kita haha. Timakasih zyra dan jom tubuhkan gang cap kain hehehee

AYAM WORLD..!!!!! said...
This comment has been removed by the author.
AYAM WORLD..!!!!! said...

Geng Cap Kain ... kelass gitu!! :D Abg Yim dh femes xleh malu2 ... nnti sure ramai nk bergamba n amik signature u kat running events pas ni ... hehe ;)

Terbaekk la!

IJAM said...

congrats abg misai yim..wohoo!!

stuck said...

cayalah yim!! they should put ur photo during newton run last year....satu set baju melayu + sampin....lagi gempak!

June Malik said...

abg misai sudah femes and glamor hehe ..

Zack Yui said...

Yim walaupun berkain pelekat, tak terkejar woo, sangat laju! Tahniah bro, makin laju & makin glemer!

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"