EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Monday, January 25, 2010

Sahabat Baru CAR

Norazilah Abdullah (Nora)
CAR#115
Muhammad Annizam Mohd Mohtar (Annizam)
CAR#118

Salam geng semua..dipendekkan cerita..tp takleh..nak kena panjangkan gak..huhu

Jeng jeng jeng..!!sorang lg "ayam dara" masuk reban..hehe CAR115 Norazilah Abdullah (Nora)..tp sorila gambar tak brape clear la..so tak brapa nak cam muka..takpe nanti kalo aku terjumpa gambar baru aku gantila..tp aku rasa sebahagian dari korang dah kenal kot..coz Nora ni dah slalu gak join training..so dah familiar dah wajah beliau..tp pada yg tak fimiliar tuh..pasni rajin2 la beramah mesra ngan CAR115 ni yer..jgn terlebih mesra udah..huhu..Nora ni kira baru nak berjinak2 ngan dunia larian nie..so skang tgh aktif menjalani latihan di bawah kendalian CAR71 Bro Zulazlan kat Putrajaya..dan Nora ni pon sebenarnya rakan sekerja ngan Bro Zul gak..

Dan yg lg sorang tuh..CAR118 Muhammad Annizam Mohd Mohtar (Annizam)..memang aku tau..wajah dia memang kurang familiar..coz sahabat kita ni duk jauh nun kat Ipoh daa..tp sanggup turun KL atau kat mana2 saja untuk join larian..iala kalo dah nama perlari tegar nak ckp camne lg yer tak..demi larian sanggup berkorban apa saja..huhu well done Bro..!!pasni kita lari sesama yer..

So selamat datang dan terima kasih diucapkan pada korang berdua..

5 comments:

Ibu said...

huhu..bila my application nak jadi member approve nih..

CAR1 said...

ok ibu..i dah received ur email..don wory very soon..!!huhu

car47 said...

hahaa... hang dpt ibu ke brapa nih car1?... bule mtk wet bli coklat nih... hehee

ramlan said...

CAR115 (Nora) & CAR118 (annizam)selamat datang dan timakasih kerana sudi join jadi members CAR. Ada kepakaran maklumat & info terkini bleh kongsi bersama...hu hu hu...kalu jumpa jgn malu sapa menyapa. Kenapa Nora punyer nama bold, annizam tak bold. Car1 ni pilih kasih ke....

CAR1 said...

tak tau la mam..mak ke brape..aku tara hal mak ke berapa pon..janji dpt duit blanja n eskrem..mak suka nyahhh..!!alamak..!!camne leh tak bold lak nie..ok2..dah bold..tak memilih kasih..tp amat menerima kasih dari Nora..haha

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"