EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Wednesday, January 27, 2010

Sahabat Baru CAR

Mohd Ishak Mendan (Pak Sahak)
CAR#120
Razif Yahya (Fizar Kelana)
CAR#121

Ok geng semua..CAR120 Mohd Ishak Mendan (Pak Sahak)..jgn tak caya..umur Pak Sahak ni dah melebihi 60 tahun..!!memang otai tulen nie..walaupon dah meningkat usianya..tp Pak Sahak kita nie masih aktif dlm dunia larian..perlari tegar la katakan..sorila Pak Sahak bg gambar posing kat shopping complex..coz gambar tgh berlari masih takda dan aku pon dah cari tp tak jumpa..kalo dah jumpa nanti aku tukar la..

Dan yg lagi satu tuh CAR121 Razif Yahya (Fizar Kelana)..dan beliau katanya sudah mula nak mengaktifkan diri semula dlm sukan larian yg dah lama beliau ditinggalkan..kira cinta sudah berputik semula la..bagus fren..teruskan niat anda tuh..kita sentiasa menyokong..

Apa2 pon kita ucapkan berbanyak terima kasih dan selamat datang kepada mereka berdua ke dalam ahli keluarga Chap Ayam Runners..so pasni kalo terjumpa kita beramah mesra la yer..sekian..

3 comments:

RaYzeef said...

tima kasih sahabat ayam semua kerana terima saya masuk reban..he he..harap lepas ni dapat jumpa di Putrajaya Night Marathon..eh kaki sakit pulak..sempat ke baik ni??

CAR1 said...

sama2 bro..ok kita jumpa kat night marathon nanti..jgn risau..sempat baik punya kaki tuh..kalo tak brape ok sok jalan je kat night marathon tuh..hehe

Ibu said...

kalu jalan jer tuh nak join gak la..haha..maklum la sy kalu lari nyer sket jer jalan yg byk..

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"