EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Tuesday, March 8, 2011

Majlis Sambutan Hari Ulang Tahun - Januari hingga Mac


Ok geng, sukacita dimaklumkan CAR akan mengadakan sambutan hari ulang tahun bg ahli2 yg lahir pada bulan Januari, Februari dan Mac. Sambutan ini akan diadakan seperti butiran di bawah:

Tarikh: 13 Mac 2011
Tempat: Stadium Bukit Jalil
Masa: +-10pg (selepas acara Bareno Run 2011)

Senarai member2 CAR yg menyambut hari ulang tahun bg bulan Januari, Februari dan Mac ialah:

--- JANUARI ---
03hb - CAR46 Che Engku Nor Amiza
03hb - CAR135 Nor Aini
04hb - CAR130 Wan Azmi
04hb - CAR215 Nur'Rasyidin
03hb - CAR116 Zul Ashmann
05hb - CAR102 Abdul Hadi
08hb - CAR178 Syahrul
10hb - CAR61 Mohd Hamdan
11hb - CAR51 Mohd Jufri
21hb - CAR91 Fazilah
21hb - CAR149 Sanorhizam Sadili
26hb - CAR50 Abdul Rahman
26hb - CAR181 Rozmi Yunus
28hb - CAR153 Suhaimi Isa

--- FEBRUARI ---
01hb - CAR211 Affendi
02hb - CAR44 Wan Noor Mahirah
04hb - CAR124 Muhamed Suhaimi
05hb - CAR97 Putri Nor Fazlin
06hb - CAR196 Syarinaz
07hb - CAR152 Mohamed Shah
08hb - CAR118 Annizam
08hb - CAR216 Mohd Zuki
09hb - CAR189 Mohd Farid
10hb - CAR15 Omar Khaliff
11hb - CAR120 Mohd Ishak
13hb - CAR83 Junaidah
17hb - CAR160 Salina
17hb - CAR206 Mohd Redzuan
21hb - CAR69 Robiyatul
21hb - CAR166 Ida Maria
22hb - CAR156 Johari Isahak
24hb - CAR176 Shanaliza
26hb - CAR9 Fazli
26hb - CAR187 Rozaimi

--- MAC ---
01hb - CAR157 Hisham Nor
08hb - CAR49 Abdul Talib
13hb - CAR138 Mohd Sabri
15hb - CAR121 Razif
15hb - CAR197 Onn
20hb - CAR203 Kamarulzaman
22hb - CAR17 Mohd Zaini
22hb - CAR71 Zulazlan Shah
23hb - CAR75 Asmadi
23hb - CAR13 Nor Afandi
24hb - CAR86 Mohd Noordhamiri
24hb - CAR194 Nur Azyan
26hb - CAR208 Mohd Zuhair
30hb - CAR155 Saifullizan

Sekiranya anda salah seorg yg diraikan, tetapi tidak menyertai acara Bareno, dijemput untuk menghadirkan diri selepas selesai acara. Bg yg ada join larian tu, ingat ... jgn balik dulu ye! Dan pada yg tidak menyambut hari ulang tahun, kehadiran anda juga dialu-alukan bg memeriahkan majlis. Kepada yg ingin membawa makanan secara pot-luck tu, kecik tapak tangan, stadium Bukit Jalil kami tadahkan! Leh la kita makan beramai-ramai ...

Jumpa di sana!!

Sekian, terima kasih.

7 comments:

seweng said...

kesian zuki..name ko xde ki..

Faryd Syakirin said...

wah giler bangga..thank u chap ayam..kawan lari bareno,lari phantom haha

CAR194 said...

seweng: kawan awk zuki tu bila birthday dia? xpe, gtau sini, nnti sy add nama dia.

faryd: lari phantom pun lari gak ... okeh, nnti cari banner CAR lepas lari tu k!

Faryd Syakirin said...

hoho..birthday kak yan bulan 3 padanla hahaha

CAR194 said...

Hehehehe ... org x mintak laa ... :P

Dh nk bg, xkan kita xmo terima lak. Kang kata sombong ... :P

Ajo said...

ALAHAI.. sweet nye CAR ni. Touching i tau. Anyway aku kene kuar daerah 13-16hb atas urusan kerja. Sesapa yg menyambut nye di pesankan Moga korang di permudahkan rezki yg halal serta di sulami kesihatan yg terbaek -Amin-

CAR51

Anonymous said...

thanks Chap Ayam, mmg teringin nak sambut birthday dgn member2 baru tp sorry takleh nak join.. kene rewang sepupu kawen..Bareno Run pn tak dpt nak join..

thn dpn la gamaknyer baru leh sambut dgn geng2 Chap Ayam.. hehe

Zuhair(CAR208)

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"