EMAIL CAR : chapayamrunners@yahoo.com.my

Wednesday, March 23, 2011

Sahabat Baru CAR

Ruziah Mohd Amin (Gee)
CAR#219
Mohd Hafiz Asmungi (Bapak)
CAR#220

Salam geng semua..minta maaf byk coz lama sgt aku tak publish posting ni..bkn takde sahabat baru..memang ada..juz aku je yg terlupa gile nak post wajah sahabat baru kita ni..tak tau la nape ngan aku skang ni..weng semacam..huhu

Ok aku rasa maybe korang suma kurang mengenali ngan 2 org sahabat baru kita kat atas tu..CAR219 Ruziah Mohd Amin (Gee) & CAR220 Mohd Hafiz Asmungi (Bapak)..actually dorg ni dah memang biasa bercampur gaul ngan kita..tp belum secara rasmi je la..

Selamat datang kami ucapkan pada korang berdua sebagai ahli keluarga CAR..ok pasni jgn malu2 kalo jumpa geng CAR..kita lepak n borak2 la ye..dan maaf sekali lg coz terlalu lama "memeram" gambar korang..so itu saja..sorila aku takde idea nak taip panjang2..huhu

3 comments:

CAR194 said...

Kebetulan dua2 sama cekak pinggang ... hehe. Welkam to the family!! :)

-zyra

Ruziah Mohd said...

Hahah pasalnye gambar masa berlari tak cun! Glad to be part of the family...:-)

hafiz said...

betul tu.tu yg antr gmbr pre/post run.haahaha

"Sila Klik Pada Gambar Untuk Maklumat Lanjut"